Home

Centrum voor Fysiotherapie Work Out

Centrum voor Fysiotherapie Work Out is ontstaan uit de wens tot meer samenwerking van drie praktijken, die al tientallen jaren bestaan. Gezamenlijk hebben we een enorme ervaring en een groot aantal specialisaties. Toen de zeer goed geoutilleerde sportschool Work Out in Oud IJmuiden ons liet weten graag fysiotherapie te willen bieden, kregen we een uitgelezen kans om die samenwerking op een prima plek gestalte te geven. Oud IJmuiden is een wijk met veel nieuwe woningen en bewoners en hier bieden we nu ook een centrum voor fysiotherapie. Qua trainingsmogelijkheden, ervaring en specialisaties hebben we veel te bieden.

Fysiotherapie Work Out bestaat uit de prakijken van Gerard Schutte, Centrum voor Fysiotherapie Smit en Praktijk voor fysiotherapie De Wit. We zijn onder de nieuwe naam: "Centrum voor Fysiotherapie Work Out", gevestigd aan de Kanaalstraat 10. We werken nauw samen met de sportschool Work Out, die al jaren een prima naam heeft. 

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars, zodat iedereen met een verzekering voor fysiotherapie bij ons terecht kan. Iendien u niet aanvullend verzekerd bent gelden de tarieven zoals vermeld onder Tarieven. 

Wij behouden ook (de bij velen reeds bekende) vestigingen in Driehuis, aan de Driehuizerkerkweg en in IJmuiden, aan de Betelgeuzestraat en de Scheldestraat.